row row_type column_text

A mund të jeni të lumtur
100 ditë
me radhë?

column_textempty_space height=”24px”single_image image=”156″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”375×99″ alignment=”center”empty_space height=”32px”columnrowrow row_type column_text el_class=”align-center”

[mashshare

column_textcolumnrowrow row_type column_text

çfarë?

 

Ne jetojmë në kohë kur oraret e super-zënë janë bërë diçka me çfarë mburremi. Ndërsa shpejtësia jetës po rritet, kemi gjithnjë më pak dhe më pak kohë për të shijuar momentet që po i përjetojmë. Aftësia për të vlerësuar çastin, ambientin që të rrethon dhe vetveten përbrenda tij, është bazë për krijimin e urës që shpie drejt lumturisë afatgjatë të çdo qenieje njerëzore.

 

71% e njerëzve u përpoqën të përfundojnë këtë sfidë, por dështuan duke cituar mungesën e kohës si arsyen kryesore. këta njerëz nuk patën kohë të jenë të lumtur. po ti, a ke?column_textcolumn_innerrow_innercolumnrowrow row_type column_text

Si? shumë e thjeshtë!

  column_textrow_inner row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left”column_inner width=”1/2″ el_class=”vertical_separator”column_text css=”.vc_custom_1422415709607{padding-right: 5% !important;}”çdo ditç posto një fotografi të asaj se çfarë të ka gëzuar!

 

Mund të jetë çfarëdo, qoft ajo fotografi nga një takim me një shok apo shoqe, një ëmbëlsirë shumë e shijshme në pastiçerinë e lagjes, ndjesia e bukur e të kthyerit në shtëpi pas një dite të lodhshme, apo një nder që ia keni bërë një të huaji.

 

#100happydays është për ty-jo për dikë tjetër.

 

kjo nuk është një garë lumturie apo lavdërimesh. nëse ke qëllim të kënaqësh të tjerët/t\’i bësh të xhelozojnë përmes fotove tua-e humb këtë mundësi pa filluar fare. e njëjta vlen edhe në rast mashtrimi.column_textcolumn_innercolumn_inner width=”1/2″column_text css=”.vc_custom_1422415789786{padding-left: 5% !important;}”kështu që fillimisht regjistrohesh për sfidën >këtu<, pastaj përzgjedh platformën tënde të preferuar për të postuar fotot. këtu mund të përcaktosh privatitësin e pjesëmarrjesh tënde si dhe të momenteve tua të lumtura.

 

[unordered_list style=’circle’ number_type=’circle_number’ animate=’no’ font_weight=’normal’

[/unordered_list

dhe je e/i gatshëm të fillosh!:)column_textcolumn_innerrow_innercolumnrowrow row_type column_text

pse do ta bëja një gjë të tillë?

 

Njerëzit që e përmbyllen sfidën me sukses kanë deklaruar që:
kanë filluar të kuptojnë se çfarë i bën të lumtur në baza ditore
ndjehen më mirë për çdo ditë
marrin më shumë komplimente nga të tjerët
kuptjnë sa me fat janë për jetën që po jetojnë
janë bërë më optimist
janë dashuruar gjatë kohës së zgjatjes së sfidës

 

Visit www.100happydays.com/done, tell us the story of your challenge and get 100 happy moments printed. Voilà!column_textcolumn_innerrow_innercolumnrowrow row_type column_text

Gati?

  column_text[gravityform id=”13″ title=”false” description=”false” ajax=”true”empty_space height=”32px”columnrow

Leave a Reply