row row_type column_text el_class=”cyr”

Дали можеш да бидеш среќен
100 дена
по ред?

column_textempty_space height=”24px”single_image image=”193″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”375×99″ alignment=”center”empty_space height=”32px”columnrowrow row_type column_text el_class=”align-center”

[mashshare

column_textcolumnrowrow row_type column_text el_class=”cyr”

Молам?

 

Живееме во време кога да бидеш супер зафатен е прилика за ликување. Со зголемувањето на брзината на живеење, ние имаме се помалку време да уживаме во сегашниот момент. Можноста да го цениш тој момент, околината и себеси во неа е основа за мостот кон долготрајна среќа на секое шовечко суштество.

 

71% од луѓето се обидоа да го завршат овој предизвик, но не успеаа, наведувајќи го недостигот на време како главна причина за неуспех. Овие луѓе едноставно немаа време да бидат среќни. Дали ти имаш време?column_textcolumn_innerrow_innercolumnrowrow row_type column_text el_class=”cyr”

Како? Многу едноставно!

  column_textrow_inner row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left”column_inner width=”1/2″ el_class=”vertical_separator”column_text css=”.vc_custom_1423500867104{padding-right: 5% !important;}” el_class=”cyr”Секој ден прикачи слика од работите кои те прават среќен/среќна

 

Тоа може да биде средба со пријател, вкусна торта во омиленото кафуле, чуството на удобност во својот дом, или чувството кога ќе му помогнеш на некој кој не го познаваш.

 

#100happydays предизвик е за тебе- за никој друг

 

Ова не е натпревар во среќа или натпревар за докажување. Ако мислиш дека со твоите слики ќе предизвикаш чувсто нза завист кај другите, тогаш ти си изгубил и пред да започнеш со предизвикот. Истото важи и за тие кои мамат.column_textcolumn_innercolumn_inner width=”1/2″column_text css=”.vc_custom_1423500877525{padding-left: 5% !important;}” el_class=”cyr”Најпрвин, ти се пријавуваш за предизвикот >овде<, потоа ја одбираш твојата омилена платформа за прикачување слики. Овде одлушуваш за приватноста на твоето учество и среќните моменти.

 

[unordered_list style=’circle’ number_type=’circle_number’ animate=’no’ font_weight=’normal’

[/unordered_list

И спремен/спремна си да почнеш! :)column_textcolumn_innerrow_innercolumnrowrow row_type column_text el_class=”cyr”

Зошто го правам ова?

 

Луѓето кои успешно го завршија предизвикот тврдат дека
– Започнаа да приметуваат што ги прави среќни секој ден
– Беа во подобро расположение секој ден
– Почнаа да добиваат повеќе комплименти од други луѓе
– Сфатија колку се среќни што ги живеат нивните животи
– Станаа повеќе оптимистични
– Се заљубија за времетрањето на предизвикот

 

Visit www.100happydays.com/done, tell us the story of your challenge and get 100 happy moments printed. Voilà!column_textcolumn_innerrow_innercolumnrowrow row_type column_text el_class=”cyr”

Подготвен/а

  column_text[gravityform id=”47″ title=”false” description=”false” ajax=”true”empty_space height=”32px”columnrow

Leave a Reply